Pravidelně vám doporučujeme nejzajímavější online půjčky bez registru, bereme přitom potaz vaše hodnocení, komentáře v diskusích a sledujeme samozřejmě také celkovou výhodnost jednotlivých půjček. Důležitým parameterem je pro nás také schvalovatelnost žádostí, tedy kolik žadatelů průměrně uspěje při podání své žádosti. Jaké jsou výsledky a doporučení pro leden 2016?

Malá půjčka před výplatou a bez registru

Půjčka24

Online Půjčka24 si zasluhuje naše doporučení kvůli vysoké schvalovatelnosti a také bleskovému vyřízení každé žádosti. Jedná se o malou půjčku, ideální např. před výplatou, s dobou splatnosti maximálně 30 dní. RPSN je u krátkodobých půjček tradičně vyšší, nadruhou stranu je ale půjčka vyřízena velmi rychle a převod peněz probíhá ihned po schválení žádosti (peníze se převádí na účet, vyplacení v hotovosti není možné). Půjčka24 je samozřejmě bez kontroly SOLUSu a dalších registrů, navíc je dostupná i nezaměstnaným a nevyžaduje doložení finančního příjmu.

První půjčka až 8000 Kč zdarma u Zaplo.cz

Zaplo.cz

Dobře známá půjčka Zaplo.cz sice registry kontroluje, ale naše doporučení si zaslouží i díky tomu, že půjčku může získat i žadatel se záznamem (každá žádost je totiž vždy posouzena individuálně). Zaplo.cz má nadprůměrnou schvalovatelnost, jednu z nejlepších ve svém segmentu (přes 80 %). Pokud žádáte u této společnosti poprvé, můžete získat první půjčku zcela zdarma a to do výše až 8000 Kč. Platí přitom, že pokud půjčku splatíte včas (tedy do 30 dnů), nezaplatíte navíc vůbec nic. Nabídka není ničím dalším podmíněna a je tedy opravdu výhodná. Pro půjčku hovoří i velmi dobré zkušenosti a recenze od klientů, které lze na internetu snadno nalézt.

Velká půjčka až 250 000 Kč na cokoliv

123půjčka

Také nová 123půjčka patří do našeho lednového seznamu půjček, které řadíme mezi nejvýhodnější. Výhodou této půjčky je bezkonkurenční schvalovatelnost, více jak 90 %. Jedná se totiž o systém, který žadateli doporučí na základě vyplněné nezávazné žádosti nejlepší půjčku přesně podle jeho požadavků. Vybírá přitom pouze ze 100% prověřených společností, na žádné soukromé nabídky zde nenarazíte. Snadno si takto lze půjčit třeba až 250 000 Kč bez dokládání účelu (peníze lze použít na cokoliv). Předností půjčky je také minimimum papírování a rychlé vyřízení. Z principu pak je nevýhodou fakt, že žadatel se dozví konkrétní nabídku půjčky až po odeslání nezávazné online poptávky.

Další zdroje

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…