Refinancování půjček je velice oblíbenou službou. Produkt, s pomocí kterého můžete nahradit svůj stávající úvěr novým s ještě lepšími splátkovými podmínkami. Pokud doposud splácíte nevýhodné měsíční splátky tak vezte, že refinancování je řešením, s nímž ušetříte peníze. Na samotný produkt s názvem „refinancování půjček“ se můžete zaměřit ve dvou finančních segmentem. Je to jak bankovní, tak nebankovní sektor. Každý z nich samozřejmě přináší něco trochu jiného. V bance se můžete spolehnout na lepší splátkové podmínky, pokud tedy splníte patřičná kritéria. V případě nebankovních společností zase vede jednoduchost celého řešení a rychlost vyřízení.

K jakým parametrům přihlížet?

Ať už se rozhodnete pro libovolného poskytovatele refinancování, vždy byste jej měli volit na základě několika důležitých parametrů. Právě skrze ně se totiž dopracujete k pozitivnímu výsledku:

  • Výše měsíční splátky, kterou můžete s pomocí refinancování snížit.
  • Velikost úrokové sazby promítající se do celkových nákladů na úvěr.
  • Délka splácení – Tu si můžete prodloužit a docílit snížení splátky nebo navýšení půjčky.

Ideálně, pokud při výběru refinancování starého úvěru využijete některého z novodobých elektronických nástrojů pro srovnání půjček. Díky nim totiž můžete porovnat více produktů na jednom místě a během velice krátkého času zjistíte, jaký je nejvýhodnější právě pro vás.

Výhodné refinancování půjček

Jestliže máte zájem o konkrétní příklady flexibilního refinancování půjček, přinášíme vám pár příkladů z bankovního i nebankovního segmentu. Každý z takových produktů obsahuje určité výhody, jež stojí za zvážení, protože možná zrovna takové refinancování úvěru bude vhodné právě pro vás.

Repůjčka od Equa Bank
Refinancovat můžete částku do 600 000 Kč se splatností až na 10 let. Úroková sazba startuje na hodnotě 2,9 %.
Refinancování půjčky od mBank
Až 600 000 Kč na 84 měsíců s tím, že se oprostíte od nejrůznějších plateb typu – poplatek za poskytnutí, poplatek za vedení úvěrového účtu a poplatek za předčasné splacení zbývající dlužné částky.
Převedení úvěru od UniCredit Bank
Tento produkt vám přinese možnost refinancovat větší peněžní sumu do výše až 1 000 000 Kč.
Refinancování půjček od Zonky
Nebankovní řešení v podobě P2P neboli půjček od lidí. Prověřená a rychlá cesta k refinancování, jež se pojí s úrokovou sazbou od 3,99 %.

Neplaťte více než musíte a pusťte se do refinancování půjček, které je stále oblíbenější. Rozežeňte svoji lenost a obětujte tomuto procesu jen trochu svého času. Výsledek v podobě nižších splátek a celkově menší přeplacené sumy na sebe nenechá moc dlouho čekat.

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…