O doporučených půjčkách bez kontroly registru dlužníků SOLUS jsme již psali začátkem roku. Změnilo se ale od té doby něco? Doporučili bychom vám dnes nějaké jiné produkty? Více se dozvíte v aktuálním přehledu nejlepších půjček bez registru.

Malá půjčka bez registru

Naše doporučení i s odstupem času získává Půjčka24. Oceňujeme zejména rychlost vyřízení a vysokou schvalovatelnost žádostí, která běžně překračuje 90%. Registry nejsou kontrolovány a není nutné dokládat finanční příjem. Půjčka24 si tak naše doporučení zasluhuje i nadále. Škoda jen, že konkrétní nabídka půjčky je žadateli vystavena až na základě vyhodnocení nezávazné online poptávky. Předem tak nejsou jasné všechny parametry půjčky, což považujeme za největší slabinu.

Velká půjčka až 250 000 Kč na cokoliv

123půjčka je naším doporučením pokud potřebujete větší finanční částku. A naše připomínka je stejná jako u předchozího produktu. 123půjčka totiž funguje jako agregátor poskytovatelů půjček, to znamená, že žadateli doporučí nejlepší půjčku podle zadaných parametrů. Výsledek ale dozví až po odeslání nezávazné poptávky. Výhodou však zůstává nadprůměrně vysoká schvalovatelnost a fakt, že se za poskytnutí půjčky neplatí vůbec žádné poplatky. V systému jsou navíc zapojené pouze 100% prověřené velké společnosti, které dobře znáte z TV a tisku – tedy žádné podvodné půjčky a soukromé osoby. 123půjčka je samozřejmě bez registru a obvykle není nutné dokládat finanční příjem (záleží na výši poptávané částky).

Máte registry v pořádku? Zajděte do banky

Pokud máte tzv. „čisté“ všechny registry dlužníků (SOLUS, NRKI, BRKI apod.), neváhejte a využijte nejprve nabídku bankovních půjček. Bankovní půjčky obvykle nabízejí o něco výhodnější úrokové sazby, než nebankovní poskytovatelé úvěrů a pro své klienty také nabízejí předschválené půjčky, které si v rychlosti vyřízení nezadají s rychlými nebankovními půjčkami. Navíc u banky lze získat nadstandardní služby typu sjednání odkladu splátek, odpuštění splátky za řádné splacení apod. Na všechny tyto možnosti se předem informujte.

Expres půjčka od Moneta Money Bank

Expres půjčka od Moneta Bank (dříve GE Money) patří mezi nejlevnější bankovní půjčky v Česku, úroková sazba začíná již na hranici 5,9%. Půjčit si lze až 800 000 Kč a dobu splatnosti rozložit až na 10 let. Díky tomu mohou jednotlivé měsíční splátky klesnout na velmi nízkou úroveň. V nabídce je dále samozřejmě mnoho nadstandardních služeb – můžete například pojistit pro příklad potíží se splácením. Jak již ale bylo řečeno, nabídka této bankovní půjčky (úvěru) je určena výhradně žadatelům, kteří mají čisté registry dlužníků.

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…