Půjčka123 funguje jako agregátor (tržiště) nabídek nebankovních půjček bez registru a propojuje tak žadatele a seriózní poskytovatele. Díky tomu je možné jedinou online žádostí souběžně oslovit více poskytovatelů najednou a výrazně tak zvýšit svou šanci na schválení žádosti o půjčku. Jaké jsou hlavní přednosti 123půjčky a na co se hodí?

123půjčka bez kontroly registru

Půjčka až 250 000 Kč na cokoliv chcete

Jednou z hlavních přednosti 123půjčky je její univerzálnost. Skvěle se hodí na malé výdaje před výplatou (můžete ji tak použít třeba na úhradu účtů, složenek a drobných dluhů), stejně tak se ale (díky vysokému úvěrovému limitu) hodí třeba i na nákup automobilu. Bez registru je totiž možné získat až půjčku od 4000 Kč až do 250 000 Kč a to na cokoliv, půjčka je totiž neúčelová.

Přednosti 123půjčky

  • Jednou žádostí lze oslovit více poskytovatelů souběžně
  • Nadprůměrně vysoká průměrná schvalovatelnost na úrovni 90 %
  • Vysoká flexiblita – lze si půjčit od pár tisíc až po statisíce
  • Doba splatnosti již od 30 dní až po 84 měsíců (nízké měsíční splátky)
  • Nejsou kontrolovány registry dlužníků SOLUS a není potřeba ručitel
  • Ve většině případů není nutné dokládat finanční příjem
  • Neplatí se žádné poplatky za vyřízení a poskytnutí
  • Rozhodnutí o poskytnutí půjčky již do 15 minut

A nedostatky? Také jich pár je.

  • Z principu fungování argegátoru není předem známé, kdo půjčku nakonec poskytne (respektive, kterou nabídku si žadatel vybere) a tudíž se tabulka splátek, RPSN a celková splatná částka určuje až na základě vyhodnocení nezávazné online žádosti o půjčku (stačí vyplnit stručný formulář)

Časté otázky a odpovědi

Je to bezpečné?
Naprosto, žádost je šifrována a 100% diskrétní. V systému jsou zapojeny pouze velké a prověřené společnosti, které podnikají podle právního řádu České republiky. Žadatel se tak nemusí obávat nekalnostního jednání, v systému nejsou zapojeny žádné fyzické osoby.
Platí se nějaké poplatky?
Ne, žádné poplatky za podání žádosti, vyřízení a posytnutí se neplatí!
Musím dokládat svůj příjem?
Obvykle ne, u vyšší částek, nebo při nedostatečné bonitě žadatele je ale možné, že bude potvrzení o výši příjmu nutné. V takovém případě se obvykle dokládají vyplatní pásky za poslední 3 měsíce (zaměstnanci), nebo daňové přiznání (OSVČ). Případně výpis z běžného bankovního účtu.
Jak rychle bude má žádost vyřízena?
Vyjádření o schválení půjčky lze očekávat velmi rychle, ve většině případů nejpozději do 15 minut. Převod peněz je pak zadán ihned po potvrzení žádosti žadatelem. V závislosti na typu banky lze připsání peněz na účet očekávat již do 10 minut, nejpozději však další pracovní den.
Na co mohu peníze použít?
Půjčka je neúčelová, to znamená, že získané finanční prostředky může klient použít na cokoliv. Nemusí dokládat účel, může je tedy utratit za různé výdaje a vybavení související s domácností, dovolenou, nebo třeba nákup automobilu.

Další odkazy

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…